Skip to content

Ouderenzorg

Uw eigen leven in beheer

Voor jong en oud heeft Vlo Care een pakket van zorg en diensten die de cliënt en zijn of haar directe kring zoveel mogelijk in staat stellen hun eigen leven te blijven leiden. In eigen omgeving, veilig en vertrouwd. Onze zorgmedewerkers staan zeven dagen in de week, 24 uur per dag klaar om de zorg te bieden waar u behoefte aan heeft.

U wilt ondanks uw hoge leeftijd het liefst zo lang mogelijk thuis blijven wonen en de regie houden over uw eigen leven. Zelf bepalen hoe u uw leven indeelt en genieten van de daarbij behorende vrijheid. Onze thuiszorg is om ouderen met lichamelijke en/of geestelijke klachten, die nog thuis wonen, te verzorgen en mantelzorgers te ontlasten.

De hulp die wij bieden varieert en is gebaseerd op uw zorgvraag. Denk aan hulp bij koken, eten of drinken, hulp bij zich verplaatsen, persoonlijke hulp en licht huishoudelijk werk, verpleegtechnische handelingen en medische assistentie. Vraagt u zorg bij ons aan, dan gaan komt de wijkverpleegkundige bij u thuis om een inventarisatie te maken en een zorgplan op te stellen waarin ook rekening wordt gehouden met uw naasten. De zorg die wij u kunnen bieden is hulp, thuiszorg en langdurige zorg of een combinatie van onze diensten.